Ja sam Helena Smrček, Life&Business Coach, te na samom početku imam nekoliko pitanja za Vas;

 • Sanjate li ikada o životu bez osjećaja krivnje, stresa ili zabrinutosti?
 • Možete li zamisliti da životom plovite puni samopouzdanja?
 • Želite li unijeti radost u svoj život?
 • Znate li kako bi vam život izgledao bez napetih i nedorečenih odnosa?

Onda ste na pravom mjestu!

Tko sam ja?

Ležerna i jednostavna djevojka u dvadesetima, naizgled. Iako sam pravi vremenski žongler između svojih ideja, posla, želja i snova, također sam i velika pričo-pričalica koja obožava sunce i putovanja. Za sebe bih rekla da sam komunikativna, svestrana i snalažljiva. Svestranost me zapravo gura iz komforne zone, te ona i nema neki dugi vijek trajanja u mom životu. Dok se za svestranost, kada bolje razmislim dvoumim jer nisam sigurna jesam li zaista toliko svestrana ili jednostavno volim „provocirati“ životna rješenja.

Priča „iza scene“

Sigurna sam kako bi biografija mog života od skoro tridesetak godina stala u omjer stranica prosječne enciklopedije. Odrasla sam u malenom gradiću i još manjoj okolini. Iako i danas neizmjerno volim svoju Stubicu, u jednom sam periodu svog života bila sigurna kako je baš ona razlog mog spoticanja. 

Oduvijek sam bila ono „pre“ dijete; 

 • pre-brbljava, pre-glasna, pre-samozatajna ili jednostavno pre-nestašna, dok su se moji snovi nekako činili pre-veliki, pre-čudni ili pre-nedostižni.

Iako sam vam spomenula svoju svestranost, ona se vrlo rijetko vezala za dječju hirovitost. Oduvijek su me privlačile stvari koje nisu uobičajene. Nikada se nisam željela prikloniti većini, željela sam probijati granice neke forme, podrazumijevanja i „normalnog“. Tako sam iz srednje škole za informatičarku gdje sam bila jedina djevojka u razredu otišla u strojarstvo, zanimala se za neke „old school“ stvari koje većinu generacije nije zanimala, trudila sam se uvijek i u svemu biti dobra iznimka bez pravila, slušala sam najčudniju glazbu i tako redom… sve dok jednom nisam shvatila da sam izrazito nesretna, i povrh svih ljudi i prijatelja, osjećala sam se usamljeno, izgubila povjerenje u sebe i druge, nisam više bila sigurna koja je razlika između onog tko sam i tuđih očekivanja…
U takvom stanju, „spas“ sam pronašla u Osijeku gdje sam upisala faks. Iako, danas razumijem da sa ovakvim temeljnim vrijednostima i bez adekvatnih osobnih resursa nisam ni mogla „uspjeti“, tamo sam pronašla nešto puno, puno veće – sebe. 

Shvatila sam kako se iza mojih životnih izazova krije znatiželja za reakcijom vlastite podsvijesti. Upoznala sam kako reagiram u određenim situacijama i zašto. Zapravo, cjeloživotna bit bila je samo u tome da prepoznam vlastite reakcije, njihov uzrok i posljedicu. To osviještenje odvelo me na ovaj put danas.

Putem sam osvijestila i osobnu strast za direktnom prodajom, unaprijedila sam osobnu komunikaciju i naučila se povezati i pomoći ljudima.

Kako vam mogu pomoći?

Od 2018. godine kombiniram profesionalne kvalifikacije sa svojim prirodnim intuitivnim sposobnostima, te svjedočim kroz ThetaHealing tehniku promjenama koje povezuju i usklađivanje duhovnosti, odnosno naša uvjerenja i našu realnost sukladnu upravo tim uvjerenjima u svakodnevici. To mi pomaže u pružanju točnih i korisnih uputa koje mogu podijeliti s vama da podržim rast vaše duše.

Također sam certificirani NLP Master i Life&Business Coach, te sam stvorila vlastitu edukaciju direktne prodaje koja se neće bazirati samo na vještinama same prodaje, već će vam pružiti resurse, znanje i komunikacijske vještine za ostvarenje vaših snova i ciljeva u istoj.

Treniram i mentoriram ljude iz mojeg konzultantskog ureda u Stubici. Pomažem svojim klijentima u liječenju njihove emocionalne boli i sukoba, uklanjanju straha i prepreka za motivaciju, dajem im alate i strategije za ponovno uspostavljanje ravnoteže kako bi mogli napredovati u životu.

Sve te segmente povezala sam u svom Arvaku. Spektar djelovanja je zaista širok kao i teme, životne sfere, kao i one poslovne, no sigurna sam da ukoliko u vama postoji i najmanja želja za vlastitim napretkom i izlazom iz komforne zone – uspjeh je garantiran! 

Kvalifikacije i vještine:

 • Certificirani NLP Master
 • Certificirani Life&Business Coach
 • Dodatne Business Coach tehnike
 • ThethaHealing praktičar
 • Instruktorica duhovnih transformacijskih principa
 • Edukatorica i mentorica direktne prodaje