Individualni tretman djeluje na samu srž vašeg izazova. Ponekad nam se čini kako se sa nekim rješenjima vrtimo u krug te nikako da pronađemo izlaz.

Skupom komunikacijskih i duhovnih alata sa kojima vam se otvaraju novi pogledi, perspektiva, osjećaji i rješenja, veoma se lako utvrdi koje vas blokirajuće uvjerenje drži čvrsto vezanim, te vam ne dopušta ići naprijed.

U individualnom se pristupom baziram na tri ključne tehnike:

  1. NLP (Neuro-lingvističko programiranje)

Uz pomoć NLP-a na jednostavne načine povezujemo našu verbalnu i neverbalnu komunikaciju. Također, ova tehnika daje zadivljujuće rezultate u rješavanju i/ili spriječavanju konflikata, učikovita je kod raznih fobija, straha od javnog nastupa, te u izgradnji i definiranju kvalitetnih ciljeva.

  1. Coaching

Mnogi ljudi coaching povezuju sa savjetovanjem i mentorstvom što on svakako nije. Dok savjetovanje i mentorstvo daje gotova rješenja i općenite metode u coachingu se prati rast pojedinac individualno.

Važno je napomenuti kako se coaching bazira na sadašnjem trenutku i stanju te je usmjeren prema ciljevima u budućnosti. Ovo je metoda koja osvještava i na problematičnu situaciju daje sasvim drugu perspektivu. Kod coaching metode veoma je zanimljivo što detekciju izvora problema kao i njegovo rješenje detektirate potpuno samostalno popraćeni sa ključnim pitanjima kojima vas coach vodi. 

U kojoj god životnoj fazi osjetite strah, nesigurnost ili da nemate situaciju pod kontrolom, a to vam uzrokuje stres – coaching je odličan izbor. Ovdje nećete naići na nešto općenito, šablone ili improviziranost rješenja, već ćete naučiti kako podići svoje neaktivne resurse, te izvući situaciju na najlakši način za vašu najveću korist.

  1. ThetaHealing 

Model energetskog iscjeljivanja koji se temelji na Theta valovima, odnosno meditativnom stanju duboke opuštenosti gdje dolazimo ispod razine svjesnog uma. Ti valovi sadržavaju uspomene i osjećaje, a također vladaju našim stavovima, vjerovanjima i našim ponašanjem. Kroz Thetu djelujemo kroz 4 nivoa postojanja: osnovni, genetski, prošli i duhovni.

Ovom metodom garantiramo vam relaksirajući osjećaj i smirenost, no paralelno tome ona djeluje momentalno, te svoj napredak i izlaz iz kritičnih situacija rješavate zaista nevjerojatno brzo.